A Játék szerepe a hitoktatásban - ELMARAD!

SAJNÁLATTAL KÖZÖLJÜK, HOGY EZ A KURZUS A NEM ELEGENDŐ ÉRDEKLŐDŐ MIATT ELMARAD!

2 x 3 NAPOS AKKREDITÁLT TOVÁBBKÉPZÉS

A hét témája: A játék szerepe a hitoktatásban

(akkreditált továbbképzés)

2010. április 28 - 30. (szerdától péntekig) – Galyatető
2010. szeptember 27 - 29. (h - sz) – Galyatető
2010. november 15. – Budapest (konzultációs nap)
A gyermekek és a fiatalok életének egyik legmeghatározóbb élménye a játék. Ezt a továbbképzést kifejezetten azoknak a kollégáinknak ajánljuk, akik gyermekekkel, fiatalokkal, fiatal felnőttekkel foglalkoznak, és akár intézményi, akár gyülekezeti hitoktatás kapcsán találkoznak azzal a kérdéssel, hogyan tegyék még vonzóbbá, még érdekesebbé a hittanórákat, táborokat, jegyesoktatást, ifjúsági csoportok munkáját, konfirmációs órákat, gyülekezeti kirándulásokat a játék segítségével. A kurzus alapja a szakmai és módszertani tudás fejlesztése mellett a csoporttagok aktív részvétele, a módszerek, játékok és gyakorlatok személyes kipróbálása, a saját élmény megszerzése, az élmény megosztása és feldolgozása, majd pedig a tanulságok adaptálása.

A képzés ún. zárt csoportban zajlik, és két darab, egyenként három napos alkalomból, valamint ezt követően egy konzultációs napból áll.

Alapvetően élményeken keresztül zajló továbbképzésről van szó, szituációs játékokkal, elemzésekkel, csoportmunkával, problémamegoldó feladatokkal.
A csoportba a mellékelt jelentkezési lapon lehet jelentkezni.

A csoport vezetője: Bányai Sándor pedagógus, művelődési és felnőttképzési szakember, közoktatási szakértő, animátor, szabadidő-szervező.

Megszerezhető továbbképzési tanórák száma összesen: 46 tanóra.
A kerületben szolgáló lelkipásztorok részére ez a továbbképzés 8.000,-Ft, az összes további költséget a kerület fizeti, kivéve az utazás költségeit.

A létszám korlátozott, a jelentkezéseket azok sorrendjében tudjuk elfogadni.
A regisztrációs díjat, azaz 8.000,-Ft összeget belföldi átutalási – a postahivatalokban található – postautalványon („rózsaszín csekk”) kérjük befizetni.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2010.április 20.

Csatolt állományok